Direct contact opnemen of een offerte aanvragen?
Wulms eipoeder industrie

Onze rol in de voedingsmiddelenindustrie

In ongeveer elke industrie wordt gebruik gemaakt van eipoeders. Dit komt voornamelijk door de hoge kwaliteit, lange houdbaarheid en kleinere besmettingsrisico dan bij vloeibare ei producten. 

In een state of the art fabriek worden de poeders bij DEPS door onze getrainde operators geproduceerd. De operators zorgen ervoor dat het ei poeder precies aan de klant specificatie voldoet, zo niet, dan grijpen de operators in en zullen ze waar nodig de parameters of proces eigenschappen aan passen. 

Vrijblijvende offerte en advies aanvragen?

Wulms Egg Group is uw betrouwbare producent van al uw eipoeder producten. Al jarenlang opereren wij als een ware professional in de voedselmiddelenindustrie en denken wij graag met u mee voor eventuele maatwerk oplossingen. U heeft de mogelijkheid om uw eipoeder te verkrijgen in gepersonaliseerde recepturen én verpakkingen, zodat het volledig op uw organisatie aansluit. Benieuwd naar wat een samenwerking met Wulms Egg Group voor u betekent? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten staan u graag te woord! Gebruik hiervoor ons contactformulier.

Bent u al op de hoogte van onze kennis en kunde en wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Maak dan gebruik van ons offerteformulier.

Offerte aanvragen 

Wulms Egg Group contact opnemen 1
Aan het laden...