Eigeelpoeder

Eigeelpoeder wordt gebruikt als emulgator of bruinmiddel voor een grote range aan producten. Doordat eigeel een relatief hoog vetgehalte heeft ontstaat er een vaste en smeuïge structuur. Verder is het eigeel een krachtige bron van vitamines en mineralen. Het eiwit bevat onder andere: vitamine A, D, E en nog veel meer daarnaast is het ook rijk aan ijzer, Magnesium, Fosfor en Kalium. Het is bij hittestabiel eigeel ook mogelijk om te kiezen voor een extra toevoeging van zout, anti caking agent of een zoetstof.

Doordat het ei wordt gebroken bij Wulro, de zuster onderneming van DEPS dat ook onder de Wulms Egg Group valt, is het product voor ons volledig te controleren en te traceren. 

Verpakking: 
Met onze high tech afvullijn kunnen wij ook onze klanten zeer specifieke verpakkingsmogelijkheden aan bieden. Wij kunnen namelijk zaken afvullen van 5 tot en met 12.5 kg. Wij kunnen de zakken vervolgens per 25 kg in een kartonnen doos doen. Wij kunnen namelijk ook volledig karton loos verpakken. Verder zijn er nog tal van mogelijkheden om het product te versturen! Benieuwd? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. 

Opslag- en transportcondities:
Opslag en transport droog tussen 15 en 25 ° C. Niet bevriezen!

Houdbaarheid:
24 maanden na productie in niet-condenserende atmosfeer bij omgevingstemperaturen (15 - 25 ° C) in ongeopende verpakking.
Alternatieve opslagomstandigheden kunnen de houdbaarheid beïnvloeden

Offerte aanvragen

Eigeelpoeder
Klik op de kip om de specificatie te downloaden Kooi Scharrel Vrije uitloop Biologisch
Klik op de kip om de specificatie te downloaden
Wulms Egg Group contact opnemen 1
Aan het laden...