Direct contact opnemen of een offerte aanvragen?
kwaliteitsgarantie Wulms Egg Group

Kwaliteitsgarantie

De vloeibare ei-producten van Wulms egg group worden geproduceerd met de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaarden om zo de beste kwaliteit ei-producten aan te kunnen bieden. Door middel van constante bewaking van het proces en de kwaliteit zijn wij voortdurend opzoek naar mogelijkheden om de kwaliteit te blijven verbeteren.

In menig product is ei te vinden of het nu gaat om bakkerij producten, vlees, of natuurlijk sauzen, ei is dus een belangrijk ingrediënt in de voedselindustrie. Hieronder vindt u de producten die wij aan kunnen bieden.
Mocht u een specifiek ei product nodig hebben, neem dan contact met ons op en stuur ons uw specificatie. Op deze manier kunnen wij de missie van Wulro eiproducten nastreven, door de klant centraal te stellen en om zo te kunnen voorzien in haar behoeften. 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u op zoek naar een ware professional die al jaren in het vak zit en exact het product biedt wat u wenst? Bij Wulms Egg Group beschikken wij over de nodige jaren aan ervaring en deskundigheid om u te voorzien van de gewenste producten. Voor vloeibaar eiproducten bent u dus aan het juiste adres! Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct een gratis en vrijblijvende offerte aan. Mocht u eerst wat vragen willen stellen, dan kan dit natuurlijk via ons contactformulier of door een van onze specialisten telefonisch te bereiken.

Offerte aanvragen

Wulms Egg Group contact opnemen 1
Aan het laden...