Direct contact opnemen of een offerte aanvragen?

Certificaten & keurmerken

Wulms Egg Group is een erkend levensmiddelenproducent die ervoor heeft gekozen om de certificeringen en keurmerken voor Wulro en DEPS te scheiden. Dit houdt in dat er vanuit de Nederlandse overheid aparte erkenning nummers zijn uitgegeven. Deze vindt u hieronder:

  • Wulro Eiproducten - NL 6561 EP EG
  • DEPS B.V. - NL 80040 EP EG

Binnen Wulms Egg Group staat de klant centraal. Zo hechten wij dus veel waarde aan de wensen en behoefte van onze klanten. Om ervoor te zorgen dat wij ieder product kunnen maar ook mogen leveren beschikken wij bij Wulms Egg Group over verschillende certificaten en keurmerken afgegeven door officiële instanties. Door middel van jaarlijkse audits, die uitgevoerd worden door de daarvoor bestemde instanties, worden wij bij Wulms Egg Group voortdurend getoetst op het gebied van hygiëne, kwaliteit en regelgeving.  

Door de jaarlijkse audits en certificeringen is Wulms Egg Group constant op de hoogte van de geldende regelgeving en wensen vanuit de markt. Dit biedt Wulms Egg Group dan ook de kans om de kwaliteit van de eiproducten constant te verbeteren.

Deze certificeringen hebben betrekking op veel verschillende aspecten binnen Wulms Egg Group, zoals: de voedselveiligheid, de afvoering van het CAT-3 materiaal en de productie van de eiproducten. Al deze certificaten weerspiegelen de geïntegreerde benadering van het bedrijf van product kwaliteitscontrole en vervulling van de missie om te voldoen aan de wensen en de eisen van de klanten. Momenteel beschikt Wulms Egg Group over onderstaande certificaten:
Verder staat Wulms Egg Group onder het toezicht van het COKZ (Controle orgaan kwaliteits zaken). Zij voeren controles uit met betrekking tot de handelsnormen voor eieren en de export. 

Kwaliteit gegarandeerd Onze certificaten

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij ons familiebedrijf zijn wij voortdurend op zoek naar vernieuwing en verbetering van de producten en processen. Sociale betrokkenheid en duurzaam ondernemen zijn kernwaarden van ons bedrijf. Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en ondernemen met zorg voor dier, mens en milieu. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ons een milieuvriendelijk bedrijf mogen noemen. In het kort betekent dit dat wij geïnvesteerd hebben in onder andere: 

  • Afvalreductie door gebruik te maken van herbruikbare plastic trays, pallets en tussenleggers;
  • Energie regeneratie bij temperatuur processen;
  • Hergebruik van eierschalen: sterilisatie en verkleining van eierschalen tot calciumcarbonaat of kalkbron;
  • Reductie van electriciteits pieken d.m.v. het inzetten van frequentieregelaars;
  • Afvalscheiding binnen de hele organisatie.

Home

Wulms Egg Group contact opnemen 1
Aan het laden...