Eigeelpoeder voor mayonaise

Bij DEPS noemen we dit product ook wel Mayofix. Dit is een product dat we speciaal ontwikkeld hebben voor de productie van mayonaise. Bij dit product hoeven er nog maar enkele producten toegevoegd te worden om mayonaise te krijgen. Na productie bevat dit product al meteen de volgende toevoegingen: 8% Zout, 3,975% Maltodextrine (Zoetstof), 1% Siliciumdioxide (antiklontermiddel,E551) en om het hitte stabiel te maken bevat het product ook nog 0,25% het enzym Maxapal. Natuurlijk is er altijd de mogelijkheid om zelf de hoeveelheden van de toevoegingen te bepalen. Wij kunnen dit namelijk volledig naar wens produceren. 

Doordat het ei wordt gebroken bij Wulro, de zuster onderneming van DEPS dat ook onder de Wulms Egg Group valt, is het product voor ons volledig te controleren en te traceren. 

Verpakking: 
Met onze high tech afvullijn kunnen wij ook onze klanten zeer specifieke verpakkingsmogelijkheden aan bieden. Wij kunnen namelijk zaken afvullen van 5 tot en met 12.5 kg. Wij kunnen de zakken vervolgens per 25 kg in een kartonnen doos doen. Wij kunnen namelijk ook volledig karton loos verpakken. Verder zijn er nog tal van mogelijkheden om het product te versturen! Benieuwd? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. 

Opslag- en transportcondities:
Opslag en transport droog tussen 15 en 25 ° C. Niet bevriezen!

Houdbaarheid:
24 maanden na productie in niet-condenserende atmosfeer bij omgevingstemperaturen (15 - 25 ° C) in ongeopende verpakking.
Alternatieve opslagomstandigheden kunnen de houdbaarheid beïnvloeden.

Offerte aanvragen

Eigeelpoeder voor mayonaise
Klik op de kip om de specificatie te downloaden Kooi Scharrel Vrije uitloop
Klik op de kip om de specificatie te downloaden
Wulms Egg Group contact opnemen 1
Aan het laden...