Direct contact opnemen of een offerte aanvragen?

"Gespecialiseerd én zelfstandig familiebedrijf"

Wulro B.V. is een zelfstandig familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de verwerking en verkoop van eiproducten op de Europese markt. De eiproducten industrie is de laatste jaren sterk geconsolideerd, waarbij het aantal eiverwerkingsbedrijven gereduceerd is naar enkele éénheden. Deze trend is te wijten aan de grootdistributie die zich verenigt. Dit zet zich door in de gehele voedingsketen. Wulro B.V. heeft zijn onafhankelijkheid kunnen behouden vanwege een zeer doorgedreven automatisatie, een uitgelezen kwaliteitsstrategie en een grondstof integratie die een vaste aanvoer van eieren garandeert. Dit heeft ertoe geleid dat Wulro huisleverancier is van de belangrijkste voedingsconcerns.

  • Wulro B.V. levert o.a. aan industriële bakkerijen, distilleerbedrijven, aardappelverwerkende bedrijven, de vlees- en ijsindustrie en aan producenten van pasta, dressings en sauzen.
  • Voor iedere klant met zijn specifieke receptuur wordt maatwerk afgeleverd waarbij just-in-time levering, aangepaste verpakking en producteigenschappen centraal staan.

Wulro B.V. is uw partner voor de levering van eigeel, eiwit en heelei in vloeibare vorm.

Terug

Wulms Egg Group contact opnemen 1
Aan het laden...