Direct contact opnemen of een offerte aanvragen?

Productie van eipoeder in eigen beheer

In 2015 is de nieuwe fabriek Dutch Egg Powder Solutions voor de productie van eipoeder gebouwd. Voorheen werd dit uitbesteed, maar als gevolg van stijgende transportkosten en een groeiende vraag van de markt hebben we besloten om het productieproces in eigen beheer op te pakken. Het resultaat is een gloednieuwe fabriek onder de naam Dutch Egg Powder Solutions (afgekort Deps) waar we albumine poeder, eidooier, geheel eipoeder en aangepaste eipoederproducten produceren.

De eipoeders kunnen we klantspecifiek produceren. Zo kunnen we ingrediënten zoals bijvoorbeeld zout, suiker en bloem toevoegen. Tevens kunnen we kant-en-klare bakkerijmixen produceren voor onze klanten. Deps is onderdeel van Wulms Egg Group.

Kwaliteit komt eerst

Met de nieuwe fabriek willen we top-tier bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie bedienen. Kwaliteit is het uitgangspunt en de fabriek is dan ook gebouwd én ingericht volgens de hoogste normen in de voedingsindustrie. De fabriek is uitgerust met de meest moderne technologieën en geavanceerde apparatuur. Zo wordt de lucht gefilterd en gezuiverd voordat deze de fabriek binnenkomt. Op deze en vele andere manieren wordt de kwaliteit streng gecontroleerd én gewaarborgd.

Terug

Wulms Egg Group contact opnemen 1
Aan het laden...