In dit artikel:
Alle informatie op één websiteNog op zoek naar een leuke baan bij een top familie bedrijf?
In deze blog

Alle informatie op één website

Op onze vernieuwde website kunt u al onze certificaten van zowel Wulro als DEPS vinden én downloaden als pdf. Verder kunt u ook de specificaties van alle producten per houderij systeem downloaden en kunt u via de handige offerte knop snel en makkelijk een offerte aanvragen. Mocht het juiste product hier nu niet tussen staan, dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen of uw eigen specificatie uploaden via de offerte module. 

Nog op zoek naar een leuke baan bij een top familie bedrijf?

Dan mag u de vacaturepagina van Wulms Egg Group natuurlijk niet aan uzelf voorbij laten gaan. Ook onze vacaturepagina en onze vacatures zijn flink onderhanden genomen. 

Houd ons de komende tijd in de gaten want wij zijn nog niet klaar! Onze website zal namelijk in de komende weken/maanden nog verder verbeterd worden. Ook al het nieuws in de eiermarkt makkelijk te volgen zijn via onze nieuwspagina en social media kanalen.

Nu er veel geautomatiseerd is via de website neemt dat natuurlijk niet weg dat wij per e-mail en telefonisch altijd klaar staan en onze klanten graag verder helpen.

Wulms Egg Group contact opnemen 1
Aan het laden...